Sněná...
Anotace: Věnováno Tobě, co jsme spolu ve snění....
*
Ano Ty, básnířko,
piš mi své veršíky,
hebké a voňavé...
jak mé rty na šíji,
tvé letmé dotyky.
Překrásná básnířko,
ze snu a bez jména,
jsem si jist, jsi to Ty
k rozkoši stvořena.
A verše, básnířko,
sdílené pocity,
touha i vzrušení
jsem si jist, jsi to Ty.
..
Komentáře (3)
Komentujících (3)