Snad
Snad zítra bude líp,
snad už brzy rozzáří se má líc,
doufám s malou nadějí,
zázraky se přeci dějí,
Ale i někdy vlak lásky vykolejí.
Stále doufám potají,
že obejme mě,pohladí,
řekne mám tě rád,
nechci se tě za nic vzdát.
Otevře náruč svou,
a štěstí obletí zas duši mou.
Láska opět ke mě přijde,
a naše láska vyjde.
A jako kopretina na louce,
bude nás hladit tichounce.
Komentáře (3)
Komentujících (3)