Vynikající báseň. Nevím, co se mi líbí víc - téma, obsah, forma, závěr? Prostě všechno, zlatíčko :-*
22.08.2007 09:12:00 | Levandule
vždycky někdo umí tavit...
11.08.2007 22:47:00 | Trdlo
...kolik života odráží se v zrcátkách na tváři ? ...kolik radosti a smutku ? ...kdo ví...
09.08.2007 14:12:00 | WhiteSkull
Koukám, že vodenka předběhla moje myšlenkové pochody...
Srdce...z oceli?...přemýšlím...snad je to pro dnešní Svět dobře...když je ta ocel kvalitní, proč ne?...ale pro lásku?...to však jen moje úvahy...líbí se mi tvůj styl psaní...chvilku se mi sice kouří z hlavy, ovšem to už je zas o něčem jiném :-)))
09.08.2007 12:03:00 | Lota
Dost mi to připomnělo nějakou moji prózu o šupinách, která padají lidem na víčka...
Pěkná :-)
09.08.2007 11:08:00 | Levandule