Tolik
Anotace: ---a pořád dokola--- nikdy ho snad nepřestanu milovat...
Tolik citu co mám v sobě,
tolik lásky, kterou cítím k tobě.
Tolik slz, které prolila jsem,
tolik vášně, co skrývala jsem.
A teď.. od tebe slyším NE!
..trpěl jsi to kvůli mě
- řekls - "To už se nestane".
Tak tu teď stojím němě,
jako stál si kdysi ty,
se smíšenými pocity...
Přečteno 447x
Tipy 2
Poslední tipující: Rošták Domča
Komentáře (0)