Pro tebe
Anotace: o nešťastné lásce
Jsem nešťastná jak víla mezi zvadlými květy.
Jsem zmatená jak včela ve vodě na dně studny.
Jsem znavená jak tažný kůň po namáhavé práci.
Jsem smutná jak nevěsty bez ženicha před oltáři.
Vlásce štěstí vždy nemám,
na toho pravého jen čekám.
Na chvíli kdy do života vneseš mi světlo,
konečně mne políbíš, chci mít u srdce teplo.
Na křídlech lásky mne vyneseš do nebe,
toto je básnička jen a jen pro tebe.
Vlasy jak měď nebo z ebenu tříska,
po tobě samém stále se mi stýská.
Komentáře (2)
Komentujících (2)