... sunul jsi svou lodičku
... sunul jsi ji sám
... až doplula k nám ...
10.08.2007 08:15:00 | Marcella
Krásná báseň!!! Jsem ale zvědav, kde na tom ostrově
najdeš kanibalku páteční...
09.08.2007 18:03:00 | Bíša
Ve světě plném nástrah
a rozbouřených vln,
našel jsi svůj ostrov
svůj přístav, svůj dům.
Pevné kotviště a na něm nejkrásnější z žen,
se kterou můžeš jít i proti všem.
Můžem ti jen závidět a štěstí přát
co je krásnějšího než mít rád?
moc povedená básníčka.
09.08.2007 17:53:00 | čertíček24