Moc hezký. Takový čistý. Básně nepřepisovat a neposílat:-D My to poznáme:-)))
01.09.2007 09:32:00 | stupid genius
zvláštní že dneska má víc lidí potřebu psát "o někom". ale tobě se to povedlo rozhodně líp něž mě.
"nakresli mě"...moc pěkný, vidím to před sebou, povedená.-)
10.08.2007 20:13:00 | paranoidandroid
sakra, intimita mého života v rukou druhých... měl bych se zamyslet nad tím, co tu dávám... snad to byl jen nepovedený pokus o kompliment...
09.08.2007 18:27:00 | Tömätäri