Sladkobolná chvíle u plotu obory
Anotace: Večerem se snášejí noční touhy...
Tiše se hýbe
v sálavé dlani,
tepání tklivé
po milování.
Zrosená okna
rozteklé obzory,
vykreslí oka
do plotu obory.
Mlčky tě drtím
něhovou sítí,
laň nadosmrti
nekličkující.
Lovecké zbraně
zraněny tají,
tvé oči v autě
v mých zhasínají.
V záhybech klína
snídat mé chtění,
nebýváš jiná,
než horké snění.
Tiše se hýbe
v sálavé dlani,
tepání tklivé
po milování.
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Dota Slunská, hanele m.
Komentáře (3)
Komentujících (3)