Stopy v písku
Jen stopy v písku zanechal
na břehu řeky Naděje.
Ty stopy vítr dávno svál,
však vůbec nic se neděje..
z písku nepostavíš hrad,
a když, tak spadne brzy.
Ten, který nechce tě mít rád
nestojí za tvé slzy.
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: Antares
Komentáře (2)
Komentujících (2)