Stýská se mi...
Anotace: Odloučení je, často, strastiplné a určitě to každý zná.... no, ale aspoň se máme na co těšit:)
Zas odchází den do noci
a já sám strádám v bezmoci
že nemůžu být s tebou
a že bych moc, moc chtěl
tě obejmout, pohladit a obdařit tě polibkem...
Komentáře (2)
Komentujících (2)