Když já ti ...
Anotace: Děkuju, Marcellko.
Když já ti ...
gestem obkreslím tvář
ty mi užaslým pohledem
pootevřeš další krok
první
druhá
míhám dlaněmi
postupně hladím
všechny tvé křivky
nerovnosti dokonalé krásy
Když já ti ...
rozepnu živůtek
projdeš nahá
cestou rozkoše
bezeslovné
ukazatele doteků
tě nenechají váhat
na rozcestí
ať už půjdeš kamkoliv
budeš vědět
že mé brány budou dokořán
Komentáře (9)
Komentujících (6)