pište komentáře jou?
Anotace: nevim co říct....
Co říct k tomu co se stalo mám?
Byl jsi můj princ to věděl si vždy sám!
Koukni to slovo přemůže všechna ostatní,
je tu jen BYL a spousta sklamání!
Už tu není jsi , jsme , budem,
je tu jen BYL a ted i SBOHEM!
Dřív tyhle slovo jako by nebyly ,
ty chvíle s tebou se mi fakt líbili!
Co BYLO , BYLO, už to nic nevrátí ,
on i tobě život se obrátí!
takže jsi BYL mi nebudem,
to je tak vše navždy SBOHEM!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)