Láska
Když černý je déšť
nad bílou věží
když uprostřed léta
ze slunce sněží
tak vezmu Tě za ruku
a něžně políbím
ale radši
nikdy nic neslíbím
Když zavalí nás duny
z růžových lístků
když pro kapku mlhy
potopím se v písku
tak vezmu Tě za ruku
a něžně políbím
pohladím po tváři
a nechám Tě spát
Proč?
Protože vím
že stejně
máš mě rád..
Komentáře (1)
Komentujících (1)