Boj
Anotace: Vnitřní boj, není vidět, ale o to je to horší
Rty se smějí,
ale duše pláče.
Člověk nejí,
srdce tluče.
Je to vnitřní boj,
okolí to ani nevidí.
Neboj,
řekně kdosi z lidí.
Bude lépe,
netrap se.
Jak zraněné ptáče člověk tápe.
Čeká. Na co vlastně? A dočká se?
Komentáře (0)