Zakázaná láska
Když vedle mě stojíš,
miluji Tě.
Když tu nejsi,
proklínám Tě.
Když jsme byli spolu,
žili jsme tou chvíli.
Jak tě můžu milovat,
když mě odmítáš?
Jak tě můžu cítit vedle sebe,
když jsme sto kilometrů od sebe?
NA to se mě prosím neptej!
Komentáře (0)