Pro Štěpánku M.
Pro ni…
Za život s tebou chci se dnes bíti
Na smrt a za lásku šel bych dál
Abychom zítra i dneska mohli se míti
I kdyby proti mně stála garda a král
A spolu dál ruku v ruce životem jíti
A já šel bych dál, aniž bych se bál
Pro naši lásku musejí andělé bdíti
Všem nástrahám se jen hrdě smál
My dva spolu chceme navždy žíti!
Komentáře (2)
Komentujících (2)