umírám
Anotace: jen souhrn pocitů co mám zrovna v sobě
Poslouchám smutnou píseň
a jde na mě tíseň,
slzu v oku mám,
na tebe lásko vzpomínám.
Nenávidím tvoje ústa, nenávidím je.
Jsou sladké. Ničí mě.
Nenávidím svět, nenávidím sebe.
Nenávidím peklo, ale pryč chci z nebe.
Umírám, srdce přestává bít.
To proto, že nemůžu tě mít....
srdce přestalo bít, tam v tramvajce,
kde pro vždy šla z cesty te borce.
Komentáře (0)