Vztah nevztah
Anotace: Pro Kenny, aby už ze všeho byla venku.
"Víš.. nebo nevíš??
Mrsk bičem, jestli ano!
Stále jenom hloupě civíš,
ty drzá, hnusná krávo!"
/To řve mi v uších,
tluče srdce.
Co uslyším ze slov dalších?
Já nechci slyšet více!!!/
"Ukliď mi komoru!
Utři prach v bytě!
Sadoma Gomora!
Jak já nenávidím tě!!"
/Zrychleně dýchám,
žaludek stoupá.
Všechno se mi v hlavě míchá.
Má duše se rozlítostěná se koupá./
"Jsi divná.. a taky ničemná,
šup, prásk!!!"
/Já ležím dole zmámená,
zlomeniny po těle./
Dnes to bude rok,
co se tvrdě léčím..
Byla jsem otrok,
teď dostávám se z křečí.
Komentáře (3)
Komentujících (3)