rozfoukal jsi to, co jsme stavili
Utíkám ulicí, míjím tvou tvář,
zavírám oči, otvírám snář.
chtěla bych zapomenout, nesundám prstýnek,
zase jsem tam, můj uplakaný kamínek..
Pláču a on hltá mé slzy,
musím se srovnat, už brzy..
přejíždím prsty, co tak dobře znám,
Nevracej se prosím, kde Tě mám..
Hádám se sama se sebou, otvírám dveře,
nepujdu za tebou, vidím tě při nevěře..
zmrazils mi sdrce, prave mi puklo,
jsem dablem beze slov, svetem je peklo..
Zabils me, odpouštím, vím, tak už jdi,
čeho se dopouštím, na tmavý zdi..
Komentáře (4)
Komentujících (4)