Zakázaná láska
Anotace: Tajná schůzka...
Zašli jsme za roh a ty jsi mě chytl, pevně přitiskl k sobě,
polibky, kterými jsi zastavil má slova, budu cítit dlouho, jsou ve mně.
Mezi vroucími polibky a doteky, zašeptal jsi, že za tohle přijdeš do pekla,
ale nelituješ, měli jsme pro sebe chvíli, která tak rychle utekla.
Tohle bychom dělat neměli, říkáme si, ale marně, a už podruhé jsme spolu a je to nepopsatelně krásné,jako kdyby to bylo naposled a zároveň prvně.
Vášeň a touha je silnější než my,
až se zas potkáme, ihned vzpomeneme, co se dělo tenkrát za tmy.
Od začátku víme, že spolu nikdy nemůžeme být,
jenže tím víc plane oheň v nás, můžeme snít, můžeme chtít...
Třeba zas někdy, až se náhodou potkáme,
ukradneme si chviličku a těla svá spolu protkáme.
Komentáře (1)
Komentujících (1)