Anotace: Potkáváme se jakoby "náhodou", ale vždy té náhodě trošku pomůžeme...:o)
Námět dobrý procítěný.......za což bych dal i 100% ale místy mě do očí trkají některé verše.... :-( ...... Víc ke kritice nemám.......
Ps: Někdy ty verše mám taky jak...... někdy??? často
11.08.2007 16:26:00 | UNDEAD