3 zmeškané hovory
Anotace: Je jedinný vztah mezi námi
3 zmeškané hovory
Tvůj display ukazuje
3 zmeškané hovory
Tvůj mobil zobrazuje
3 ztracené hovory
A já ti volám
Třikrát a ty neodpovídáš
Třikrát a ty neodpovíš
Jediné co vidím jsou ty hovory
Třikrát volané číslo u mě
a 3 ztracené hovory u tebe
A moje zmeškaná šance
Protože jedinný,co pro tebe už jsem
jsou 3 zmeškané hovory
Komentáře (2)
Komentujících (2)