Pro něho a pro Tebe

Pro něho a pro Tebe

Anotace: Jedna z mála mých veselých básní... :)

Nechci být uvězněná ve své rakvi
Stírat černé slzy
A i když se smutek v srdci zaskví
Já to nevzdám!
Zase chci žít a cítit radost
Nestarat se o čas
Možná že na sebe budu mít zlost
Však už se chystám zamykat
Dveře na sto západů
Nepustím ho nikdy ven
Už toho bylo dost!
Nechci aby mi někdy brečel u kolenou
A prosil mě o odpuštění
Zapomenu na to s jakou něhou
Jsem k němu přibližovala rty.
Bože, jak jsem mohla byt tak naivní?
Poslouchat jeho lži
A říkat si jak jsou druzí protivní.
Nebudu mít slitování a pošlu ho do háje
Víc už mi naději nezlomí
A srdce nerozkráje.
Slyším ze prý jsem jiná
Ale lidi, to se vám jen zdá
Jen se mi bez něho volněji dýchá
A slunce zas vychází
No jo, to už jsem já.
Pst, nemluv, neruš má slova
Chci ti jen říct, že teď už to vím
Chci byt po tvém boku
Bez něho a navždy
Ne, neptej se mě jestli tě miluju
Nedočkáš se odpovědi
Musí ti stačit že děkuju
Bohu ze jsi se mnou tady
Pojď a vezmi mě za ruku
Zahodíme spolu klíč od těch dveří
A už tě nepustím, toho se neboj hochu
Teď jsi můj a budu šťastna...
Autor Nessy, 11.08.2007
Přečteno 437x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Ale jooo hezký...jenom to občas moc nejde do sebe..ale jinak se mi to líbí..je to taková správně přemýšlecí básnička..a tak to má bejt..:)

11.08.2007 21:07:00 | lucánek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel