Poslední sbohem
Poslední sbohem
Zamávej mi a šátek si nech
Nechci,aby mě provázel
pocit toho,že ti něco dlužím,
že ti něco mám vrátit
Dej mi pusu na rozloučenou
a zbytek už si nech
Společně už nemusíme si nic
vyčítat,že něco jsme si nedali
I když možná přece..
Nedali jsme jeden druhému
svoje celá srdce
Protože jinak,bychom zde
nestáli a neříkali si sbohem
Komentáře (1)
Komentujících (1)