Černá kočka

Černá kočka

Anotace: co chce černá kočka..

Byla to kočka, černá dáma
vzal jsi ji na klín a "pánbůh s náma!"
přejel jsi prsty
po její srsti...

Bylo to mnoho, mnoho a málo
mnoho, o čem se v noci zdálo
kočce, co chce spát na tvým klíně
a probouzet se ráno líně
s tvými prsty
ve svý srsti...
Autor Stepa, 12.08.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ta je dobrá ...

24.08.2007 00:58:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí