Zamilovaný
Anotace: ....si je snad pořád budu muset skládat sama:(
Modré nebe se zatahuje,
tvé tělo kříčí, stejně tak moje.
Slunce se skrýva,
do očí modř se ti vlívá.
Já obdivuji tvoje krásné oči,
mé srdce z hrudi láskou mi skočí.
Vyšpul tvé rudé rty,
potvrďme city polibkem,
nedělejme s tím anekdoty,
budu tvým věrným mazlíkem.
Jsem celý tvůj,
neodcházej a při mě stůj.
Jsem do tebe blázínek,
ty pro mě hřejivý plamínek.
Chtěl bych být pouty k tobe připoután,
žádnou jinou divkou nepotkán.
Navždy s tebou moje milována,
spoután láskou z osudného rána.
Komentáře (3)
Komentujících (3)