Trasa na tvé dlani
Anotace: v neznámém měřítku:-)
Půjdeme spolu. Kupředu.
Vrací se zbabělci...
/I když k jistotám/
Tak chytni mě za ruku.
A nedívej se mi do očí...
Radši na cestu!
Jsem nejistá.
Cesta je dlouhá
a v mapách se nevyznám.
Co na tom,
že tato trasa je zaznačená na tvé dlani?
Pod názvem čára života.
/Tak veď mě ty,ještě se nevyznám.../
Přečteno 302x
Tipy 2
Poslední tipující: gallatea
Komentáře (3)
Komentujících (3)