Zrada
Bože, pověz mi proč tolik bolí zrada,
a proč jako dýka zasáhne mě do srdce od toho, koho mám ráda.
Teď tu jen tak sedím, od slz zmáčený mám šat,
ten zrádce o tom neví, či nechce vědět snad.
On strefil se přímo do srdce mého,
do toho srdce, kde sem dřív nosila i jeho.
Sebral mi totiž něco, co možná patřilo by mě,
za to ho teď proklínám, ať Bůh mi promine.
Přečteno 474x
Tipy 2
Poslední tipující: Marfuša
Komentáře (4)
Komentujících (4)