Zdání klame
Anotace: Ale kdo to má poznat,že?
Zdání klame
Pamatuješ na tu PET lahev?
Na tu,které chyběla etiketa?
Kterou jsem donesla a chtěla,
aby jsi o nás dvou přemýšlel?
O které sis původně myslel,
že to je vodka?Nebo dokonce
obyčejná slaná voda?
Ty hloupoučký..
Já si na to pamatuju
Znám každou kapku té "vody"
Dokonce osobně
A ty jsi tu láhev vzal a vylil
jsi ji do kanálu
Mně tehdy nezbylo nic jiného
než udělat to stejné
se svým srdcem
Ty zaslepenče..
To byly moje slzy!
Komentáře (2)
Komentujících (2)