Třpytka
Anotace: Nikdy se nenechte zmást!!!!!
Padá třpytka z nebe,
odlesk světa odráží,
já miluju jen Tebe,
tak proč mi tě odnáší?
Ten nelítostný proud,
co bere všechno kolem sebe
a teď zničehonic najednou
bere my i Tebe.
Třpytka padá stále,
k zemi už je blíž,
ty nelítosný proude
teď moje slova slyš:
Ač z tebe strach mám,
svou lásku obětovat nehodlám,
hledej jinde,
nás na pokoji nech,
z boje s tebou vyčerpaný jsem,
musím nabrat dech.
A stále se snáší,
ta třpytka tajemná,
co je v ní ukryto,
proč pro nás tolik znamená?
Je v ní totiž všechno,
oč jsme kdy stáli,
je v ní naše láska
a vášně,
jenž nám kdysi v srdci vzplály.
Bojovat budem dál,
aby co je v nás už nevyhaslo.
V tu chvíli třpytka na zem dopadla
a s ní i všechno světlo zhaslo...
Komentáře (1)
Komentujících (1)