Je těžké uvěřit
Anotace: ...tolika náhodám...
Tak co zas příjde dneska
povídej
škoda jen
že nemohu říct
do očí se mi podívej
zas něco
no co
tak povídej
jsi daleko tak můžeš
předstírej
hvězda zas padá
něco si přej
asi to bude mimo
mně
vybírej
těžké je věřit ti
říct
do mého života
vítej
lehčí je....
nevěřit
Přečteno 428x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam
Komentáře (6)
Komentujících (5)