Anotace: ... na konci je nenávist
Děkuji Ti za komentář u mé básně!Jestli se budeš chtít podívat...napsala jsem novou:-)
Tahleta Tvoje nová báseň je opravdu pravdivá a mě se moc líbí.Vitisknu si ji a pověsím do pokoje...
14.08.2007 18:20:00 | Siréna
jak už jsem ti párkrát napsal, tvá díla se mi velice líbí a tohle vůbec není výjimkou...skvělá myšlenka..
14.08.2007 11:26:00 | Nemůžu zapomenout