mou vinou tohle už není pravda... :-( ach... jak moc mi chybíš minulosti... poznala jsem, co jsem v tobě měla, až když jsem tě ztratila... :-( MILUJI TĚ,to ti chci opakovat stále, než budu mít na mále...
16.02.2009 19:26:00 | loverose91
je to hezuočké ale ten konec mi ten nazor trochu zvrtnul..že skačes dva metry do nebe....no nwm...ale urco v tom je hooodne moc emocí...tkž konecnej vysledek...je opravdu hezoučká..=)
20.02.2008 21:16:00 | KLARISA
Někdy jsou použity dost klasické verše, ale je to psáno v zamilovanosti,proto to má své kouzlo.:)
14.08.2007 12:27:00 | Eviah