Já nic psát nebudu. Bylo by to pořád stejný. Skvělý skvělý skvělý. Děkuju že vás mám (oběma) - teda vaše básně.
14.08.2007 16:34:00 | Lucie Teru
Nikdy tady (ani jinde) nedokážu dostatečně vyjádřit, jak se teď (i jindy) díky Tobě cítím.
Tvůj Odevzdaný
14.08.2007 14:05:00 | smudlinek