Vnitřní boj

Vnitřní boj

Anotace: Když člověk neví co chce...

Na sobě nic nedám znát,
že je mi zima, hrozný chlad,
který jde zevnitř ze srdce, z duše,
pomalu mě sžírá, kouše,
pohlucje mě neustále
lhostejnost a rozezlení,
z toho, že nic hezké není,
místo srce mám jen kámen,
uvnitř těla hoří plamen,
zastavit nejde,marná snaha,
pomohla by snad jen vláha,
svěží, krásné, jemné víly,
silně přitažlivé síly,
co odhodila by ten závoj,
aby zas měl život náboj,
dny by byly barev plné,
bez šedi a prosvětlené,
však kde vzít všechny barvy duhy,
jak nakreslit dlouhé pruhy,
kde paleta je,
kde je víla bez závoje,
co by dala záři světu,
celé louce, každému květu,
aby život nabral cíl,
čekám dlouho, počkám dýl.
Autor Richard LaFontaine, 14.08.2007
Přečteno 331x
Tipy 2
Poslední tipující: její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a oprav si tu hrubku... kazi to celkovy dojem :D

16.08.2007 10:35:00 | její alter ego

Rozdala jsem
Rady Sve
I kusy tela
Avsak
Srdce
Zustalo
Netknute...
Krásná, povedla se, nikdy bych nevěřila, že i princové se trápí vílami... :)

16.08.2007 10:33:00 | její alter ego

hezká a tohle
aby život nabral cíl,
čekám dlouho, počkám dýl.
je perfektní závěr...

14.08.2007 14:32:00 | Nemůžu zapomenout

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí