andělovi
Oči mám pro ty tvé,
Modré, průzračné,
Pro ty, co se nezavírají,
A pohledem mě líbají..
Chci naslouchat tvého hlasu,
A vnímat tu krásu,
Když povídáš, jak mě miluješ,
A já už vím, že v mém srdci kraluješ..
Dotýkají se mé studené ruce tebe,
A ty utíkáš, jak Tě to zebe,
Sluncem se prolínáš,
A s odrazy z něj na mě usmíváš.
Cítím tvou zaslepující vůni,
Když jdeme spolu, vodou, tůní,
Hladíš mě po vlasech s tužbou, co se třese,
Miluj mě, kráčíc po lese.
Ale ty nevíš, že k mému snění už vlastně patříš…
Komentáře (1)
Komentujících (1)