Vyznani II
Anotace: Autor fakt nedokazal vymyslet lepsejsi nazev. Ne vzdycky je dost inspirace, aby se dal vymyslet jeste vystiznej nadpis. Ale kdyby mel nekdo navrh, tak piste - vsechno je lepsi nez vyznani II :oD
Znám tě již přes 5 let,
však i přesto se me srdce rozbuší
a rázem nádherným se stává ovzduší
a s nim i celý svět.
Znám tě již přes 5 let,
přesto užívam si každičký tvůj pohled,
ale ty nebereš na mé city ohled,
a nebo jsem se těch pět let plet.
Znám tě již přes 5 let
a každým dnem čekam až mě zachytíš,
nebo snad mou snahu necítíš?
Ale ne - ty nemáš strdce jako led.
Miluju te již přes 5 let
a snažím se opravdu v každé době
abys patřila ke mě a já k tobě
a naše láska kvetla jako květ.
Komentáře (2)
Komentujících (1)