Anotace: Dneska už druhá básnička, kterou jsem ale jen přepsala z papíru, který jsem měla ssebou na dovolené. Je to jen pár veršů, které ale (aspoň pro mne) vystihují mnoho.
Na dovolené?? Pěkné.. moc .. nevim už co ti tu mám psát .. Zatím co jsem četl tak nádherné.
24.08.2007 22:57:00 | Martíneček