Anotace: Ani nevim jakej popis dát k této básni. Snad jen že (nečekaně) byla napsána láskou, kterou autor uchovával (a stále uchovává) k té nej nej nej nejlepšejší bytosti na světě.
krásné akorát si oprav to posedlí na posedlý. nechci ale nějak buzerovat:)
15.08.2007 13:53:00 | ejwo