Snění v zeleni listoví
Anotace: ach, ta láska nebeská :D
V zeleni listové
si jentak polehávám
i když vím,
že se vždycky osypu
v Tvé náruči
mi to ale nevadí
stačí jen, když Tvá dlaň
mě pohladí
Zavřu oči
a tiše vychutnávám
tuhle chvíli
společného snění
protože vím,
že brzy se to změní
a já budu muset jít
a sama
o téhle chvíli
jenom snít..
Komentáře (6)
Komentujících (6)