Žár
Anotace: možná, že je tam trochu nenávisti, možná trochu pocitůůů...krátká, nicméně výstižná :)
Slunce žár, spaluje okolí,
myslím na tebe, však ono to přebolí...
časem si zvyknu,
že tu nejsi, jinou lepší, rychle přej si...
padající hvězdy, minou mé myšlení,
potřebuji bolesti srdce ztišení,...
slunce žár, vše spálí na prach,
no to byl, lásko,...přímý zásah...
Komentáře (3)
Komentujících (2)