Zustanou Ti krasne vzpominky a to uz je preci mnoho..nesmutni a zij..
01.11.2007 10:36:00 | carodejka
Moc hezké, zažil jsem něco podobného...Jen v mém případě to je žena...
20.08.2007 15:37:00 | Nemůžu zapomenout
Děkuji Vám. Ale na dobré konce nevěřím. Tuhle chybu už asi nenapravím.
16.08.2007 14:21:00 | saigonek
Zdravím,
některé pasáže byly výborné, ovšem v některých částech mi tato vlastnost chyběla. Doufám, že se nezlobíš za 60 procent? - to je furt dobrý. Vypilovat nějaké části a dal bych i 100! Jak říkám, v některých verších krásné. A zřejmě na 99% je to realita - o to krásnější. Měj se a směj se! Život je už někdy takový. Ironie osudu...
16.08.2007 06:46:00 | Vladimír P.
Moc krasne jsi to napsala ... priznala jsi to sama sobe a uz to je moc krasne , urcite ti odpusti a Ty sama sobe take... protoze cas vsechny rany hoji... objimam Te..
16.08.2007 00:51:00 | carodejka