Čokoládová koupel
Anotace: dvě vášně v jedné vaně:o)
Pojď si zaplavat...
Do šálku čokolády.
Jen na chvíli smočíme svá horká těla.
Tak odhoď stud i ručník!
Ponoř se do čokoládové koupele.
Já něžně tě pak slíbám do sucha...
Pojď si zaplavat.
Já čekám...
Ponořená až po krk.
/Do svých myšlenek však až nad hlavu./
Bojíš se mě snad?
Vůbec tě neláká horká čokoláda?
Nebo se bojíš? ...
.....
Nic se ti nestane,
nanejvýš se trochu splálíš...
/A já tě pak zmrazím pohledem/
Komentáře (3)
Komentujících (3)