Anotace: Taková pošetilá básnička :) Ale je o začátku nejkrásnějšího období mého života :)
hezky jsem si zavzpomínal ... krásná, milá ... ikdyž oba víme, že se jedná vždy jen o dočasné pomatení mysli (anebo taky ne)
17.08.2007 10:45:00 | Zweiblumen
sííím tě, si myslíš že je to pořád tak růžové? :D vždycky první dny jsou fajn, potom se to dycky nějak podělá, ale o tom budou až další básničky... :)
16.08.2007 18:09:00 | Nessy
htěla jsem se ptát. "Kolik ti, sakra, je?!" a pak jsem se koukla. 16. 2 roky. Vzpomněla jsem si, co jsem zažila za ty 2, skoro 3 roky. Máš na tu naivitu ještě právo:-)
16.08.2007 09:39:00 | stupid genius