Tisíckrát i mnohem víc
můžeš zase hezky snít
splní se ti přání při padající šmouze na obloze
„přej si něco
- přej“
vezmi kaštan do rukou
a blízké osobě ho dej
pro štěstí
radost
smích
na tvářích z růží zdobených
19.08.2007 22:02:00 | Najlin
Již brzy nastane podzimu čas
léto rozmarné se rozloučí s námi
city teplem vybuzené v nás
ten lásky dirigent
dá vsadit do šatlavy.
Tam v chladu také vychladnou
stanou se rozvážnými
a letní lásky zůstanou
krásné,leč pískem zavátými.
16.08.2007 17:27:00 | s.e.n