Není tu nikdo
Anotace: ...i to se někdy stane...
Rozsviťte světla,
začněte hrát,
není tu nic,
čeho bych se mohla bát!
Není tu nikdo,
kdo by měl o mě strach...
Zní to smutně, ale je to tak.
Otevřte okna dokořán,
ať můžu skočit,
není tu nikdo,
s kým bych se musela loučit.
Nalijte mi, piji až do dna,
život se zastavil
a teď už jen kulhá.
Nechtějte být mými přáteli,
neumím být už hodná...
Komentáře (2)
Komentujících (2)