Večírek osamělých
Anotace: Co jsem vlastně čekal? Asi si za to můžu sám aneb návod, jak zešílet.
Přijďte se bavit,
všechny osamělý duše zvem.
Zábava v plnym proudu
se mnou hejbá.
Ironie
mě na rty líbá.
Nedokážu jít z kola ven.
Vezmi s sebou,
i pár lahví vína.
Zaženem samotu,
smutek zbejvá.
Myslím že se,
"slečna nikdo" dívá.
Na to se asi umírá.
Komentáře (4)
Komentujících (4)