Už zas
Anotace: ... některé věci se nikdy nezmění
Vosa v barvách motýlích,
bude vždy jen vosa.
A slza v očích opilých,
bude vždy jak rosa.
Nehledám, co nalézt nejde
- lásku a vysněný svět.
Z hledání mého sejde,
vždy, když otočím se zpět.
Když podívám se za sebe,
vidím jen bolest a věčnou tmu.
Však i smích a vždy kus tebe,
tím přiblížím se svému snu.
Jsem vězněm svých vzpomínek,
bloudící živá mrtvola.
Teď chci jen ukrást tvůj polibek,
a počkat, až mě osud zavolá.
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, mauvais-ange, Overkill
Komentáře (3)
Komentujících (3)