Závislost
Anotace: Na milované osobě může být člověk i závislý...a ne vždy je to dobře :(
Je jako droga
Jako krásný jed
Stéká mi po kůži
Chce i mou krev.
Dostal se všude
I do mé mysli
Kolikrát byl v mém snu?
To nikdo nevyčíslí.
Horké jsou doteky
Něžné polibky jeho
Chtěla jsem se ubránit
Zamilovat se do něho.
Však těžká to věc
A marná snaha
Závislost - má klec
Už na mě žádostivě sahá.
Pojď a vem si mě
Stačí jen ruku mi dát
Vím, že mne miluješ
Už nemusíš nezájem hrát.
A už jsem v tom
Hlouběji zas padám
Jako kuřák bez cigára
Tak bez něho si připadám.
Už není cesta zpátky
Už musím jenom tam
Do své křehké pohádky
Závislost - můj pán.
Komentáře (4)
Komentujících (4)