Anotace: Bolest, každý si ji zažil, ale jinak, ohodnoť´te, a když tak připište comment
V některých momentech dobré, ale jinak si myslím, že musíš ještě dozrát pro velké obraty v Tvých básních. Šesnáct je celkem málo a Rimbaudů se rodí hrstka za sto let! Jináč dobré...
17.08.2007 12:44:00 | Vladimír P.